HOW TO WRITE A GRAPHIC NOVEL

Katharsis How to write a graphic novell

HOW TO WRITE A GRAPHIC NOVEL

KATHARSIS udstillingen “HOW TO WRITE A GRAPHIC NOVEL”
er et Billedkomposition til de passerende folk fra gaden.

Udstillingen er skabt til at blive “læst” som et asiatisk kunstværk, i modsætning til at kunne blive kontempleret som en opstilling af kunstværker i det vestlige kulturtradition.
Udstillings-sammensætning bør registreres som et inspirerende billedlig indtryk.
En personlig fortælling skabes af hvert menneske/ publikum og afhængigt af hvilket billede har formået at fange ens opmærksomhed, bliver historien mere spændende eller måske bare en hverdagshændelse, en observation i farten.
Det er i hvert fald meningen med at jonglere med billeder af virkeligheden, symboler og portrætter der pejler mod hinanden fra væg til væg og fra hjørne til hjørne.
Teknisk starter udstillingen fra venstre-side med næsten sort-hvid historier med børn (teknisk set det gamle grisaille-start på malerier før inventionen af farve på tube i den 19.århundrede),
fortsætter med fortællinger med mere lys og farver, klassiske kunstværker i Rubens-stil, fantastiske landskaber, masser af malerisk orgasme og til sidst ender på vindueskarmen med 4 sten og 2 portrætter, den ene hvid og drømmende, den anden holdt i jørd-farver og lysende indefra.
Hvordan hvert publikum læsser værkerne, i hvilket rækkefølge, hvad gør endelig indtryk…
Udstillingens forløb bliver hvert menneskets grafiske fortælling i eget øje og hukommelse.
Derfor fortællingen bliver REELT hvert menneske/vindueskigger egen skabte historie.

I det bedste Katharsis Kulturrums tradition, bliver “HOW TO WRITE A GRAPHIC NOVEL” også et process-kunstværk som forventes at skifte form og skabe grund til flere Kunst-Performance, interviews og eventuelt nyt film og udgivelse i et ny serie af Kunstner-bog-fortælling

How to write a Graphic novel cap 3

the purpose of Art